Вчора був день двадцять четвертий вступної кампанії в УжНУ(ФОТО)

Хто ж наважився на відповідальний крок, подає документи на спеціальності, яі приваблюють. У тому числі й до УжНУ приймальна комісія якого продовжує приймати документи навіть у суботу. Ми ж укотре з’ясовуємо, чим цікавий наш ВНЗ абітурієнтам.

Андріана Кость із Перечинського району мріє здобувати вищу освіту на географічному факультеті. Дівчина не вперше в УжНУ, адже вже подавала документи на заочну форму, а тепер вирішила спробувати власні сили на денному відділенні. Подобаються такі спеціальності, як геодезія та географія.

 

 Бажає навчатись в УжНУ і Владислав Конкус із Ужгородського району. Він також уже подавав документи, проте залишив собі можливість вступати ще й на фізичний та інженерно-технічний факультети. Хлопцю подобаються саме названі підрозділи нашого вишу.

 

 

 

Любов Белеканич зрозуміла, що в майбутньому хоче допомагати людям, тому вирішила вступати на лікувальну справу. Розповідає, що також до душі біологія та фармація. За словами дівчини, за місцем проживання їй найкраще було б навчатися в Ужгороді.

 

 

 

Ольга Ісевич із Рахівського району зазначає, що найбільше їй подобаються стоматологічний і медичний підрозділи УжНУ. Проте не покидає думку, що, можливо, в майбутньому стане й педагогом. Тому подала документи на біологічний. Прийшла в університет лише наприкінці вступної кампанії, оскільки досі була за кордоном. Ольга дуже хотіла б вступити в найстаріший ВНЗ краю, тим більше, що тут навчається її брат.

 

Що ж, колишнім випускникам залишилося чекати недовго. Вони мають змогу спостерігати за конкурсом і оцінювати власні можливості. Для тих, хто досі сумнівається, яку спеціальність обрати, залишилося обмаль часу. Тому необхідно швидше вирішувати, адже кількість абіт

 

урієнтів отримати освіту в УжНУ зростає. Іїм усім бажаємо успіхів при вступі!

Автор:Андріана Кофель

Джерело:«Погляд»



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.