Абонентний відділ європейського зразка відкрито у Мукачеві

2 серпня, у приміщенні Мукачівської Ратуші відбулось  офіційне відкриття абонентного відділу ТОВ “АVE Мукачево”, якому передував організований тут  конкурс дитячого малюнку.

У заході взяли участь голова обласної ради Іван Балога, міський голова Золтан  Лендьєл, директор ТОВ “AVE Мукачево” Марія Оленич, а також Магістр Гельмут Бурґер – гендиректор групи АВЕ та Єнс Вінтерберг – керівник АВЕ Умвельт Україна.

 

Про здобутки Мукачівського підприємства за два роки та про плани на майбутнє розповіла Марія Оленич, яка підкреслила, що даний абонентний відділ  облаштовано за європейським зразком. Він покликаний спростити оплату послуг для мукачівців – знаходиться в самісінькому центрі міста. А зібрані відділом 10 тис. грн. будуть передані для дітей з особливими потребами.

 

П’ять років тому почалася співпраця України з компанією АVЕ — дочірнім підприємством державного акціонерного концерну Energie AG у Верхній Австрії. Концерн є одним із лідерів на ринку з утилізації відходів у Центральній і Східній Європі. Має 160 філій у Австрії, Баварії, Молдові, Румунії, Словаччині, Південній Тіролії, Чехії, Угорщині, де задіяно 5300 працівників та обслуговує близько 8 мільйонів приватних клієнтів, 85000 підприємств і організацій.

 

В Україні “AVE” “стартувало” із закарпатського Виноградова. У 2009 році було створено ТОВ “АВЕ Мукачеве” і досягло хороших результатів. Підприємство використовує найсучаснішу сміттєзбиральну техніку марки МАN, контейнери німецького виробництва та перманентно інвестує в подальшу модернізацію осередків збору відходів. З початку 2011 року успішно впроваджується процес селекції відходів на території міста тощо.

 

З цієї нагоди Іван Балога відзначив, що з таким надійним партнером буде чистим не тільки місто над Латорицею, а й усе Закарпаття, що сприятиме екологічній безпеці в цілому.  Та наголосив, що цьому передувала  низка зустрічей з австрійською стороною щодо поглиблення співпраці, є взаєморозуміння, сторони дотримуються домовленостей, графіків тощо. Важливою складовою є, звісно,  бажання громади, кожного з нас. Тим більше, що інвестори готові працювати з іншими містами та районами  нашого краю. Подивіться, що намалювали наші діти:  квіти,  дерева – це дитячі мрії, в яких сенс життя. Ми маємо робити все для того, аби вони справдилися.


Джерело:Прес-служба облради



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.