Волонтери з усього світу навчають закарпатських дітей іноземним мовам

Для маленьких закарпатців це хороша можливість розширити світогляд, отримати знання про інші культури, покращити рівень англійської мови, подолати мовний бар’єр, розвинути в собі орга-ні­заційні навички та лідерські якості шляхом проведення навчальних проектів і спілкування зі стажерами. Всі заняття проходять в ігровій атмосфері та дискусійних клубах табору. Навчання під час літніх уроків проходить англійською мовою. 

 

Цей проект проводиться в нашій області вже втретє, тож AIESEC активно запрошує до співпраці літні дитячі табори Закарпаття. Для них це унікальна можливість почати співпрацю з АIESEC — міжнародна некомерційна, нерелі­гійна, неполітична молодіжна організація, керована студентами. Вона допомагає молодим людям здобути досвід роботи у команді, навики у сфері менеджменту та управління, а також здійснює волонтерську та професійну програму міжнародних стажувань. Незабаром організація АIESEC в Ужгороді прийматиме стажерів із Польщі, Чехії, Сербії, Індонезії, Індії та Китаю.

 

Непогані можливості для покращення розмовного рівня іноземної мови відкриваються й для тих закарпатських сімей, які мають можливість взяти на проживання до себе гостя з іншої країни. У домашній невимушеній атмосфері можна значно покращити рівень своєї англійської мови та дізнаватися про традиції та культуру тої країни, яку презентує стажер, а незабаром і самому поїхати до неї. 

 

Організатори проекту «Summer Camp» висловлюють щиру подяку адміністрації природничо-гуманітарного коледжу, директором якого є Володимир Росоха, а також ректорові Закарпатського Державного університету професорові Федорові Ващуку, який активно підтримує студентську молодь в організації різних культурно-освітніх проектів та допомагає у процесі їх реалізації. 

 

Із питань співпраці з молодіжною організацією «АIESEC в Ужгороді» звертайтеся телефоном 095-219-37-70 ( Іван). 

 

Щодо інформації про літні табори, в яких іноземні волонтери могли би працювати вожатими та викладати англійську мову, телефонуйте 096-813-81-79, 063-071-97-64 (Лілія).


Джерело:uz.aiesec.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.