Львівщина захопила хімфак УжНУ

 Завершується термін подачі оригіналів документів для цьогорічних абітурієнтів. Приймальна комісія УжНУ відповідно активно продовжує роботу, щоб процес зарахування вступників відбувався успішно. Зокрема не сидять, склавши руки, і на хімічному факультеті. Тут нам повідомили про результати кампанії станом на сьогодні. 

Названий підрозділ вишу проводить підготовку висококваліфікованих працівників за такими спеціальностями, як «Хімія» і «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

 

Приймальна комісія інформує, що близько 35 відсотків заяв було отримано з інших регіонів України. Наразі оригінали документів принесли переважно абітурієнти з нашого краю, а 25% вступників — зі Львівської області. Також виявила бажання навчатись на хімічному факультеті УжНУ абітурієнтка із Хмельниччини.

 

На спеціальність «Хімія» прийнято 36 оригіналів, а на екологію — 23. Факультет приваблює увагу випускників, адже славиться матеріально-технічною базою та високим рівнем підготовки фахівців. Крім того, на відповідні напрямки є достатня кількість державних місць — 30 (на хімію) і 15 (на екологію).

 

 

Джерело: Андріана КОФЕЛЬ, «Погляд».



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.