Шкільний ярмарок в Ужгороді зацікавлення не викликав (ФОТО)

Сьогодні в Ужгороді розпочався шкільний ярмарок – захід, традиційний для кожного міста напередодні нового навчального року. 

Нестандартним в Ужгороді стало місце його проведення – навпроти ринку Краснодонців, тобто фактично за межами міста. Раніше продажі шкільного реманенту завжди відбувалися в центрі міста.

 

Ярмарок триватиме три уікенди поспіль. Сьогодні о десятій ранку розпочався перший з них. І сказати, що він користується популярністю, значило б дуже сильно погрішити проти істини. Станом на 12 годину дня майданчик, де розташувався ярмарок, був практично повністю порожнім. Не привабили відвідувачів, ні можливість купити школярам все необхідне, ні обіцянки концертної програми, розіграшу призів та безплатних дитячих атракціонів.

 

Більше того, не надихнув ярмарок і продавців. Ми нарахували всього 6 наметів з товарами, причому 2 з них торгували одягом та взуттям, а один був повністю порожнім. Виглядають намети на досить великому майданчику досить сиротливо.

 

Можливо, пізніше сьогодні та в наступні дні ярмарок користуватиметься більше попитом та наразі, склалося враження, він нікому не потрібний.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://uzhgorod.in



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.