З нагоди дня працівника ветеринарної медицини вітаємо своїх друзів

Указом від 1 листопада 2001 року, ще Л. Кучма відзначаючи вагомий внесок працівників ветеринарної медицини у забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля та підтримуючи ініціативу Міністерства аграрної політики України, постановив:установити в Україні професійне свято - День працівників ветеринарної медицини, яке відзначати щорічно у другу неділю серпня.

 

До привітань працівників ветеринарної медицини приєднується також редакція видання «Анонс Закарпаття». Особливо хочеться подякувати за плідну та вагому працю працівників ветеринарної медицини:

- мережі ветеринарних аптек та зоокрамниць «Лев»;

- громадської організації «Барбос»;

- громадської організації «Допоможи другу»;

- управління ветеринарної медицини в Закарпатській області;

- та всіх працівників ветеринарної медицини, які не забувають про свій почесний обов’язок лікування тваринок нашого регіону.

Звертаємо увагу читачів, що наприклад мережею ветеринарних аптек та зоокрамниць «Лев» спільно з громадською організацією «Допоможи другу» проводиться благодійна акція з приводу стерилізації бездомних тварин м. Ужгород. По-теперішній час місто «над Ужем», як це не прикро чути, перенасичений безпритульними собаками, кількість яких тільки збільшується. Цим проектом, хоча б частково зменшиться кількість бездомних тварин.

Крім того, громадською організацією «Барбос» спільно з виданням «Анонс Закарпаття» проводиться довгострокова акція «Вони шукають господаря». Основним завданням даної акції – це знайти господаря безпритульній тваринці нашого міста.

Такими вчинками, громадські активісти Ужгорода пробують хоч якось змінити і до того побиту долю бездомних тваринок нашого міста.

Отже, відзначення цього свята у державі є належною оцінкою вашої наполегливої, нелегкої праці і твердженням крилатого виразу, що ветеринарна медицина оберігає людство.

Віримо, що ваша відданість справі, професійний досвід, глибокі знання завжди будуть поєднуватись зі щирим співчуттям до братів наших менших та їх власників.

Висловлюємо вам глибоку вдячність за самовіддану працю, вірність обраній за покликанням серця професії.

Бажаємо невичерпної енергії, творчої наснаги, успіхів в усіх починаннях, оптимізму і міцного здоров’я.

Нехай доля дарує вам спокій і добробут, затишок і щастя в оселях.

 

Джерело: Анонс Закарпаття, anons.uz.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.