Юридична компанія ТОВ "Елісе Груп", знає як подолати хабарництво у Вузах.

Хабарництво у Вузах являється однією із найбільших проблем, що здавна "приїлась" в українських вищих навчальних закладах. Керівництво вузів, активно бореться із цією проблемою, проте, вочевидь позитивного результату не вдалось досягти нікому.

У звязку із цим,  юридична компанія ТОВ "Елісе Груп", яка одна із перших почала займатись юридичним обслуговуванням (страхуванням) своїх клієнтів в Україні, виявила намір прийняти активну участь в боротьбі із даним негативним явищем, що називається хабарництвом. За допомогою юридичного обслуговування кожного студента індивідуально, керівництво компанії розраховує на великий спад хабарництва у Вузах. 

Компанія ТОВ "Елісе Груп" виявила твердий намір взяти на безоплатне обслуговування студентів одного із Вузів Закарпаття для того, щоб студенти, а в майбутньому клієнти, завжди були захищеними від хабарницьких дій викладачів та інших осіб, що мають безпосередній зв'язок до навчального процесу у Вишах. Компанія розраховує на те, що викладачі будуть боятись пропонувати студентам здати екзамен за допомогою грошей, знаючи що за спиною кожного із них є юристи, які цілодобово їх обслуговують, цим самим, приносячи студентам впевненість та безпеку.

Наразі ТОВ "Елісе Груп" невизначилось із яким саме вузом буде співпрацювати. Проте, безоплатні послуги зможуть отримати тільки студенти перших курсів. У випадку досягнення позитивних переговорів із керівництвом одного із Вищих навчальних закладів Закарпаття, кожен студент-першокурсник отримає дисконтну пластикову картку із особистим кодом на безоплатне юридичне обслуговування. Дана картка дасть змогу студенту отримувати послуги в 3 режимах:

- через інтернет портал elise.com.ua

- в режимі телефонної розмови із юристами.

- в режимі живого спілкування в представництвах компанії.

ТОВ "Елісе Груп" в свою чергу гарантує кожному студенту анонімність. 




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.