День села у Закарпатській Кам’яниці відбувався цими днями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Гуляння розпочались у суботу спортивно-розвапжальною програмою, до якої входили кам’яницька косьба, сімейні старти, турнір з міні-футболу, стрільба з пневматичної гвинтівки, перетягування канату тощо.

Та найбільше народу зібрала тематично-концертна «Зберем воєдино всю нашу родину». Її відкрила вальсом з 82-річним Юрієм Мациком голова села Марія Коваль-Мазюта. Відта5кк нагороду із рук «мера» від ДП «Ужгородський лісгосп» приймав праціваник молодіжного табору «Верховина» Василь Мандула, який цього року став переможцем змагань на краще приготування бограчу, що проходив у сусідній Словаччинні.

Привітати винуватців торжества прийшли шановані гості – генеральний директор ПАТ «Закарпаттяобленерго», депутат облради Василь Ковач, заступник голови Ужгородської РДА Анатолій Черниченко, голови сільських рад Оноківців – Віктор Дмитрук, Невицького – Михайло Лаба, Часлівців – Марія Рояк, Ратівців – Тетяна Андрусь та інші.

Щиро здоровили «іменників» також родина Крігерів з Німеччини – Віктор та Валентина, які з нагоди свята привезли в Кам’яницю численні дарунки для дітей і дорослих. Вітання промовців мережувались яскравими виступами учасників художньої самодіяльності – як наймолодших, так і знаних на теренах Закарпаття колективів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Джерело:«Вісті Ужгородщини»



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.