23 серпня, відбувся мітинг до Дня Державного прапора України в Іршаві (ФОТО)

23 серпня, відбувся мітинг до Дня Державного прапора України на центральній площі м.Іршави. Відзначити День народження прапору прийшли голова райдержадміністрації Віктор Феєр, голова районної ради Станіслав Сухан, міський голова Степан Бобик, представники громадськості, організацій,  підприємств та інші жителі району.
Право для  підняття Державного прапору надалося кращим учням та спортсменам району: кандидату в майстри спорту з шашок, 24-х разовій чемпіонці з шашок-64 та шашок-100, віце-чемпіонці світу та Європи Сільвії Марковці,  учасниці обласної олімпіади з правознавства Наталії Ізай, кандидату в майстри спорту з боротьби з дзюдо та самбо, бронзовому призеру Першості України з дзюдо та самбо Василю Орешку, члену збірної області з волейболу, який має І-ий дорослий розряд з волейболу Євгену Чепаку.
Також відбулося урочиста церемонія вручення паспортів юним мешканцям Іршавщини, яким сьогодні виповнилося 16 років – Тетяні Веждел, Мирославі Палінчак, Євгену Костак та Мар’яні Бабинець.
З коротким вітальним словом до мешканців району звернувся голова райдержадміністрації: «Ми сьогодні святкуємо одне з найважливіших свят нашої держави тому, що вшановуємо синьо-жовтий стяг – святиню, що є символом незалежності, свободи та гідного майбутнього України.
Найбільш захоплюючим, напевно ж, стала ініціатива гуртківців Станції юних туристів, які з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України здійснили велопробіг по маршруту Іршава-Білки до Пам’ятного знаку на місці розстрілу січових стрільців. Там юні гуртківці вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, запалили свічки і поклали до пам’ятника живі квіти. 

Джерело:Іршавська РДА

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.