Скульптурний водограй до 750- річчя міста помпезно відкрили у Виноградові (ФОТО)

На церемонію відкриття разом із  городянами прийшло чимало гостей, серед них учасники фестивалю «Кришталеві грона» з багатьох регіонів країни, Молдови, Росії, Білорусі, Німеччини, офіційні делегації міст-побратимів зі Словаччини, Угорщини, представники угорського консульства в Закарпатті, мери кількох міст краю тощо.

Як зазначив автор Михайло Колодко, архітектурний ансамбль фонтану збудований у європейському стилі й передає історичні особливості древнього Севлюша.

У вітальній промові міський голова Степан Бочкай подякував скульптору,  депутатському корпусу, зокрема, Йосипам Шерегі й Фізеші, кандидату у народні депутати Івану Бушку, які доклали багато зусиль, аби втілити в життя багаторічну мрію жителів Виноградова.

Родзинкою свята стала група київських мажореток, яка гучним барабанним боєм сповіщала новину про відкриття скульптурного водограю і парадним маршем пройшлася центральними вулицями міста до парку Перені, де відбулися масові заходи та гуляння з нагоди 750-річчя Виноградова та гала-концерт міжнародного фестивалю «Кришталеві грона».

 

 


Джерело:"Новини Виноградівщини"

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.