В Івано-Франківську пройде зустріч з хорватським добровольцем полку Азов

В Івано–Франківську відбудеться зустріч з Героєм України, добровольцем полку АЗОВ з Хорватії Денисом Шелером.Українці і хорвати, попри те, що мало знають один про одного, є дуже близькими за духом народами. Пише "Азов Прес".
Війна на Сході – не нове явище для сучасного світу, сценарій т.зв. ДНР і ЛНР вже давно відточений у колишній Югославії і сьогодні успішно застосовується російськими військами в Україні.

Але як на кожну дію є протидія, так і на кожну військову стратегію є контрстратегія.
Те, що сьогодні відбувається в Україні, вже давно пережила Хорватія, не лише здобувши перемогу у війні за незалежність від СФРЮ, але й ставши чи не найуспішнішою країною на всьому Балканському півострові.

Що робив Франьо Туджман, очоливши воюючу країну, як гартувалась хорватська армія що дозволило хорватам здобути перемогу, бувши набагато гірше забезпеченими та найголовніше, чим так схожі сценарії сербсько-хорватської та російсько–української війни – про все це розповість Герой України, хорватський доброволець полку АЗОВ , учасник війни за незалежність Хорватії та член угруповання ультрас «Bad Blue Boys», Денис Шелер.

Зустріч відбудеться 7 лютого у ресторані здорового харчування «Zdorovyй» о 18:00. (вул. Володимира Великого 10Б, навпроти супермаркету «Фуршет»).
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.