Звернення бійців 20-ї Резервної сотні ДУК ПС до українців

Уже 5 років точиться московсько-українська війна. Вона є логічним продовженням національно-визвольних змагань українського народу. І завершити її можна або шляхом капітуляції (тобто "мир будь-якою ціною"), або нашою Перемогою! Пише сайт ПС.

Бійці Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" разом із побратимами – воїнами ЗСУ, захищають мир та спокій українських громадян. Праві добровольці борються з московськими окупантами та їхніми поплічниками. Ми – нащадки Січових стрільців та бійців УПА втілюємо в життя гасло "Смерть ворогам!".

Наша боротьба триває не за інтереси олігархів та їхніх прислужників для здобуття права на користування владним коритом. Наша боротьба точиться за національні та державні інтереси для здобуття справжньої Української Самостійної Соборної Держави. Саме її прагнуло відродити не одне покоління українців. Українська Держава буде здобута нашими спільними силами!

На фронті – бійцями зі зброєю в руках, у тилу – силами волонтерів та всіма небайдужими людьми доброї волі. Саме тому командування та бійці 20-ї Резервної сотні ДУК ПС звертаються до земляків та всіх людей доброї волі з закликом до спільної боротьби! Кожен українець має або воювати, або допомагати тим, хто сьогодні захищає українську державність на Сході.

Твій обов'язок – допомогти тим, хто зараз на фронті: молитвою, матеріально чи волонтерством. Будь-яка допомога наближає нашу спільну Перемогу!

З питань мобілізації звертатися за номером: +38-(068)-219-91-89 (друг "Череп").

З питань волонтерської допомоги телефонуйте: +38-(050)-081-54-08 (друг "Дід").

Номер картки "ПриватБанку" для допомоги бійцям 20-ї Резервної сотні ДУК "Правий сектор": 5168 7554 2038 9211 (Сергій Якович Шепотько).

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.