У ЗакДУ вибрали голову студради

Зазвичай на цій події колишній керівник студради звітується про досягнення й події органу студентського самоврядування за минулий рік, і передає нішу повноважень та відповідальностей новообраному голові. Цього року, замість Ірини Колотухи, яка успішно закінчила юридичний факультет ЗакДУ, звітувався її перший заступник – Максим Іванов із факультету міжнародних відносин.

Ним були підкреслені низка заходів, здійснених за минулий рік, зокрема такі, як акції пам’яті до річниці Голодомору, благодійна акція «Студент – малюку», перший флеш-моб, конкурс на кращу кімнату в гуртожитку, тематично прикрашену до Дня святого Валентина та інші.

Після звіту за минулий рік ведуча цьогорічної звітно-виборчої конференції - голова профкому «Студентство» Маріанна Бігунець, представила голів всіх факультетів, які, в свою чергу, – делегатів у головну Студентську раду, всіх разом нарахували 21 особу.

За звання Голови студентської ради Закарпатського державного університету 2012-2013 років змагалося двоє претендентів – Ксенія Скунць та Віталій Смірнов. За підрахунками обраної лічильної комісії, головою якої був Іван Полюжин, переміг Віталій Смірнов з відривом у 11 голосів.

Новообраний голова студради одразу ж визначився зі своїми заступниками. Ними стали – його конкурентка, а тепер партнер по роботі – Ксенія Скунць та голова студентської ради факультету економіки та туризму – Віктор Поп. Також, Маріанна Бігунець, голова профкому «Студентство», назначила своєю „правою рукою” Ірину Белякову.

Вітаємо нових учасників Студентського самоврядування Закарпатського державного університету! Надіємось на вашу плідну співпрацю та бажаємо успіхів та натхнення!


Джерело:ЗакДУ



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.