ГЕС на Великоберезнянщині, як загроза екології Західного Закарпаття (ФОТО)

Голова спілки АТО Великоберезнянщин Владислав Пугінський повідомив краєн про небезпеку."Друзі, до кінця 2017 року інвесторам, щоб починати процес проектування, достатньо було погодити детальний план території для ділянки під майбутнє будівництво через процедуру громадських слухань та дочекатись виділення земельної ділянки. Те, як вони проводили громадські слухання, думаю знають усі, їх просто не було, або були на папері.
 Закинули купу грошей, потім був великий скандал, усі чинуші дружньо рятували наші "пороги". Ну і звісно як завжди - врятували. Земельна ділянка сформована, та надана в аренду під будівництво малої гідроелектростанції, і усі брехливі чинуші чекають слушної нагоди та наказу своїх роботодавців - фас. І тоді, те що ще не продали(нема уже що продавати), просто "нахрен" знищать...." - наголосив Пугінський на ФБ.
" -Ось як виглядає нове будівництво ГЕС.
 Рівень стурбованості мешканців нашого району мене навіть не здивував, можуть уже сміло розпочинати будівництво. А хтось скаже мені, що це за дорога така із с.Забрідь в с.Сіль? Вона фактично на усіх картах, хтось нею їздив? Лісові дороги по іншому виглядають. Думаю скоро прийдеться нею їздити. Якщо не нам, то нашим дітям 100%." - повідомив Пугінський.
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.