В центрі Ужгорода встановили пам'ятний знак борцям за волю України

Карпатська Січ та Спілка Учасників Бойових Дій «Об'єднані війною» сьогодні встановили в центрі Ужгорода пам'ятний знак борцям за волю України.
У дні, коли влада нашої держави, взявши курс на капітуляцію, використовує всі можливі засоби для дискредитації учасників бойових дій та нівелювання їхніх заслуг, ми виступили на захист військової доблесті, розпочавши створення в Ужгороді Пантеону Слави борцям за волю України. Подібна ідея з'явилася ще в 2016 році, але початку її реалізації заважали нескінченні бюрократичні перепони. Зараз, принаймі частково, вони подолані. Місцева влада надала згоду на реконструкцію площі Шандора Петефі з врахуванням наших пропозицій.
Встановлений та освячений сьогодні монумент - лише пролог до створення масштабного меморіалу, що стане символом боротьби для наступних поколінь, героїчною історією, викарбуваною в граніті. Його побудова - наш обов'язок перед полеглими та ненародженими співвітчизниками, який ми виконаємо, незважаючи на будь-які труднощі. Нащадки неодмінно почують клич предків:"Вітчизні будь ти вірний до загину,Нам Україна вище понад усе!"
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.