Про життя ДУК ПС під час пандемії на фронті та в тилу розповів командир добровольців

Командир ДУК "Правий сектор" Андрій Стемпіцький розповів чим живе Корпус під час пандемії коронавірусу. Про це Стемпіцький написав на ФБ.
" -  ЖИТТЯ ДУК ПС. Не дивлячись на те, що країна охоплена пандемією та масовим психозом, який регулярно підживлюється в соцмережах та ЗМІ, наші добровольці на фронті виконують поставлені задачі. Бойові підрозділи Корпусу, як і раніше, знищують окупанта. Хоч і з ускладненнями через транспорт, відбуваються планові ротації. Медичні структури ДУК ПС на фронті, завдяки волонтерам та побратимам з мирних областей, готуються також і до можливої ситуації з коронавірусом на фронті.
 На мирних територіях бійці ДУК ПС не вдаються до паніки та допомагають потребуючим у цей важкий час.
 Акція «Спільний фронт – надійний тил» триває у Тернопільській області, де важка ситуація пов'язана з поширенням коронавіруса. Бійці «Правого сектору» організовують всебічну допомогу медикам та населенню.
 У Сумській області наші бійці доставляють медиків до місця роботи та виконують інші посильні задачі.
 У Дніпрі екіпажі «Правого сектора» ініціювали поїздки по маршрутах для допомоги потребуючим та з метою захисту людей від злочинців та мародерів в час пандемії.
 На Львівщині та Київщині наші бійці та волонтери масово готують медичну допомогу на фронт та готові допомогти потребуючим.
 Не забувайте про засоби безпеки. Всім здоров’я, людяності та віри. Ми все здолаємо! І побільше позитиву (вже 5 людей вилікувались від новітньої пошесті).

 P.S. Долучайтесь до лав Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор"! Наша політика - бути з українцями, допомагати та захищати.

 Слава Україні! (Командир ДУК ПС Андрій СТЕМПІЦЬКИЙ).".

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.