Радник Миколи Азарова на Закарпатті вирішує проблеми опалювання в Лінгвістичній гімназії Ужгорода

Олександр Сливка, активний громадський діяч Ужгорода, радник Прем'єр-міністра України, стурбований неготовністю до опалювального сезону Лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка у м. Ужгород .


 

Доповідна записка

Від: радника Прем’єр-міністра України на громадських засадах, студента 5-го курсу, юридичного факультету Ужгородського національного університету Сливки Олександра Олександровича

Стосовно: неготовності Ужгороду до опалювального сезону

1.Суть питання.

Вельмишановний Микола Янович, хочу звернути вашу увагу на те, що Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка в м. Ужгород не готова до опалювального сезону. Школу повністю відключили від опалення. Стару опалювальну систему в гімназії демонтували у червні місяці. У планах було встановлення в школі електричного опалення, але через нестачу грошей нічого не було зроблено за літній період. Школі було виділено –мільйон гривень, але потім виявилося що даної суми не вистачає . На теперішній момент мерією міста Ужгорода вирішено відновити парове опалення в гімназії. Однак, ніяких дій збоку мерії на шляху до відновлення опалення в гімназії не відбувається. Таким чином, існує проблема того , що учні даного закладу будуть навчатися в холоді.

2.Пропозиції.

Вельмишановний Микола Янович, прошу вас взяти під особистий контроль вирішення даного питання щодо відновленню опалення в Лінгвістичній гімназії ім. Т. Г. Шевченка. Діти – найсвятіше, що може бути в нашому суспільстві. Не можна говорити про високий рівень освіти коли нема належних умов для навчання.

2 жовтня 2012р. Сливка О.О.


Джерело:anons.uz.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.