Китайський мільйонер шукає нареченого для доньки

 

Китайський мільйонер 76-річний Сесіл Чао заплатить $65 млн чоловіку, який закохає в себе його доньку Гігі Чао, 33 роки. Сесіл розбагатів на торгівлі нерухомістю та судноплавстві. Про пошуки нареченого оголосив, коли дізнався про одруження Гігі з її подругою Шон Верб. Вони побралися у Франції. У Китаї одностатеві шлюби не реєструють і не визнають.

— Моя донька має власну фірму, закінчила Манчестерський університет у Великій Британії, — розповідає про Гігі батько. — Вона неодружена і потребує гарного чоловіка. Мені все одно, буде це багатий чи бідний. Головне, щоб він був щедрий та добрий.

Сесіл дізнався про гомосексуальну орієнтацію доньки кілька місяців тому. Перед одруженням Гігі з подругою жили в цивільному шлюбі сім років.

— Я знаю про конкурс для наречених, який організував батько, і про винагороду, — говорить Гігі. — Думаю, його план несподіваний. Самій цікаво, чи з'явиться переможець.

Сесіл Чао ніколи не був одружений. Має трьох дітей від різних жінок.

— Я порадив би батьку Гігі прийняти її вибір і подружитися з її подругою, — каже 61-річний Олексій Пивоваренко, львівський психолог. — Якщо жінка у 33 роки одружується з жінкою, це означає, що до цього вона багато перепробувала і вирішила, що їй не потрібні чоловіки. Колись у Радянському Союзі гомосексуалістів намагалися лікувати, саджали в тюрми, але перевиховати нікого не змогли. Тиск лише віддалить батька від дочки. Він також ризикує віддати її заміж за людину, якій потрібні тільки гроші.

 

 

Джерело: Gazeta.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.