Уа-репортер знову краде у закарпатських журналістів

Сумнівно відомий і скандальний сайт уа-репортер знову спробував ввести в оману закарпатців, видавши авторський матеріал закарпатських журналістів за свій. Сьогодні вище згаданий сайт знову нагло вкрав матеріали від редакції "Анонс Закарпаття". Близько 13:30 нами була опублікована публікація "Сьогодні 15 гірсько-піхотний батальйон Ужгорода відвідав міністр оборони України Дмитро Саламатін", яку згодом було привласнено брудним сайтом "репортер". Вони не тільки перевівши на російську мову нашу публікацію, і не вказавши джерело, ще й вирішили у звичному для них стилі "обрізати" фотографію нашого видання, щоб приховати водяний знак, який свідчить про належність авторських прав нам.

Всі наші звернення до адміністрації, як звичайно, були проігноровані, а згодом до тексту були додані матеріали прес-центру ОДА, щоб приховати факти.

На момент написання даної статті, пошуковик Google в кеші тримає ще невидозмінену публікаю (на скриншоті):

 

 

На всяк випадок публікуємо скріншот з публікацією "брехунів", так як є можливість того, що дана стаття буде видозмінена:

 

 

Нагадаємо читачам, що це вже не перший випадок зухвального привласнення авторських матеріалів вищезгаданими "журналістами". За останні місяці вони вже багатократно цупили у закарпатських журналістів матеріали. Від цього постраждала не тільки наша редакція, але й наші колеги, такі як karpatnews.in.ua, "Новини Закарпаття", Закарпаття онлайн, mukachevo.net, Голос Карпат, Час Закарпаття.

 

Пропонуємо нашим колегам об'єднатися разом задля боротьби проти цього "зла".

 

З повагою, редакція видання "Анонс Закарпаття"



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.