Педагогів Ужгородщини вітал чиновники

У четвер, 4 жовтня, в обласній філармонії відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників освіти. Привітати освітян Ужгородського району також прийшли заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та голова Ужгородської райдержадміністрації Руслан Чорнак.
З нагоди Дня працівників освіти, який вся країна відзначатиме у першу  неділю жовтня, сьогодні відбулися урочисті збори вчителів, вихователів, працівників освітньої галузі Ужгородщини.
Вітаючи освітян із професійним святом, Іван Качур наголосив:
-  Сьогодні ми працюємо над тим, аби у Вас були комфортні умови для роботи, для виховання та навчання дітей. В області діє 11 освітянських програм, що мають на меті покращити матеріально-технічне оснащення навчальних закладів. Обласне керівництво і надалі всіляко підтримуватиме розвиток галузі.
За значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління окремі працівники освітньої галузі Ужгородського району були відзначені почесними грамотами облдержадміністрації.  Серед нагороджених: Надія Бабинець, Маріанна Бабура, Наталія Васько, Марія Гаврик, Людмила Гавриш, Марія Гливка, Ольга Готра, Марія Гулей, Ілля Коштура, Петро Куртин, Моніка Майорош, Зіта Марчак, Володимир-Іван Огар, Ксенія Цупа.

Джерело:Прес - центр ОДА


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.