В Німеччині на відпочинку побились українці та росіяни (ВІДЕО)

В Німеччині, відпочиваючи з наметами на березі озера, українці побились з росіянами.Росіяни вимагали українців покинути місце відпочинку, накинулись на наших хлопців з кулаками, викрикували, щоб вони повертались в Україну. Також росіяни кричали українкам, щоб вони розмовляти з ними російською мовою, а не нашою солов'їною українською мовою.
https://t.me/anons_zakarpattya/505
Хочемо нагадати вам, що це вже не перший такий випадок в Німеччині. Так, недавно росіяни накинулись з кулаками на українця, колишнього добровольця АТО через те, що він зупинив їхнє авто з прапором росії, вийшов і попросив пасажирів автомобіля прибрати триколор, але у відповідь почув російський мат, на нього накинулись молодики, повалили на землю і почали бити. 
Також суд у Гамбурзі відправив місцевого жителя на три роки до в'язниці за публічне схвалення російської агресії, його спільнику дали шість місяців умовно.
А в березні німця оштрафували на 1500 євро за те, що він прийшов на роботу у футболці з буквою Z.
В Євросоюзі та інших країнах світу таких інцидентів буде ще багато, адже після закінчення російсько-української війни наші військові зі своїми сім'ями поїдуть відпочивати на море, і в кожному готелі Туреччини, Єгипту та інших країнах будуть масово відбуватись такі інциденти.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.