На Закарпатті пройшов тиждень правових знань (ФОТО)

З року в рік на початку жовтня в загальноосвітніх закладах краю тривають дні правових знань. До програми правової освіти населення сьогодні долучаються і працівники правоохоронних органів. Працівниками Мукачівського міського відділу (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) було проведено лекції у школах Мукачівського району – загальноосвітніх закладах смт. Кольчино, Лохово, Мукачівському ліцеї. В ході лекцій-бесід о/у кримінальної міліції у справах дітей лейтенант міліції Іван Кляп та о/у сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків лейтенант міліції Оксана Козаченко молодим людям розповіли про правову політику в державі, стан законності і правопорядку в місті Мукачеві та області загалом. Також учнівській молоді були наведені приклади порушення неповнолітніми норм чинного законодавства. Як доводиться відповідати підліткам та їхнім батькам за проступки своїх дітей.

Окрім того, неабияку зацікавленість у школярів викликав документальний фільм про дію наркотиків на організм молодої людини, який працівники сектору БНОН Мукачівського міськвідділу розповсюдили по освітнім закладам Мукачева та району.

На кожній зустрічі працівники міліції наголошували, що за нормами права виховується нове покоління, твориться добро та справедливість. Для цього необхідно, аби не лише фахівці-юристи, але й кожна людина була освічена в праві, щоб кожний не лише знав, але й умів застосовувати правові знання.

 

 


Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.