Військовому медику 15-го ОГШБ Еріку Глебі присвоїли звання лауреата «Почесної відзнаки Ужгородської міської ради» в номінації «Професійна діяльність у сфері охорони здоров’я»

Еріку Глебі – військовому медику 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону – сьогодні на позачерговій сесії депутати міської ради вирішили Присвоїти звання лауреата «Почесної відзнаки Ужгородської міської ради» в номінації «Професійна діяльність у сфері охорони здоров’я». 
Ерік Глеба з березня 2015 року навчав військовослужбовців надавати медичну допомогу. Із липня 2019 року проходив службу за контрактом на посаді санітарного інструктора медичного пункту одного з батальйонів 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Наразі служить у 15-му окремому гірсько-штурмовому батальйонЗа час повномасштабного вторгнення росії в Україну лікар евакуював із поля бою майже 500 поранених військовослужбовців. Рятував захисників у Кремінній, Старій Краснянці, Ямполі, Закітному, Яковлівці, Бахмуті та в інших гарячих точках.
Про це повідомили на своїй сторінці в ФБ Ужгородська міська рада.
Нагадаємо, що Указом президента України медика відзначено державними нагородами – медаллю "За врятоване життя" та орденом "За мужність" ІІІ ступеня, а також почесним нагрудним знаком головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного "За досягнення у військовій службі".
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.