В Ужгороді на дорозі під залізничним мостом потонув автомобіль

Як сьогодні повідомляли на сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вдень та ввечері 14 вересня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються грози та значні короткочасні дощі. В окремих пунктах сильні дощі локального характеру. При грозах місцями шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с. (І рівень небезпечності, жовтий).
Прогноз справдився, дійсно в обід Ужгород накрила сильна злива, дощ лив як з відра, але недовго, хоча цього стало достатньо, щоб вже традиційно підтопити вулиці обласного центру. Як завжди затопило неподалік переїзду у проїзді під залізничною колією, що призвело до потоплення автомобіля та заторів на дорозі в напрямку вулиці Гагаріна.
І хочу нагадати, що міська влада вже проводила капітальний ремонт цієї ділянки дороги, але жодного покращення водіям Ужгорода це не принесло, бо як вода збиралась там до того, так і продовжує збиратись, утворюючи "басейн", а із міського бюджету було витрачено понад 1 млн гривень на встановлення у цьому районі каналізаційно-насосної станції.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.