Директор Мешко Євген чи економіст Соломенцев Євгеній - хто винуватий у махінаціях в Мукачівській лікарні св. Мартина?

Стало відомо що СБУ, поліція та прокуратура проводять обшуки в Мукачівській лікарні імені Святого Мартина.  
Також відомо, що обшуки проводяться за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів керівництвом лікарні, які під час проведення державних закупівель, а саме придбання «Офтальтальмологічного лазеру CLASSIK, калій титаніл фосфатний 532 нм 2 вт з щілинною лампою та моторизованим столом» та апаратів «ШВЛ», вартість яких становила понад 9,8000 000. 
Своїми неправомірними діями, за версією правоохоронців, керівництво лікарні спричинило збитки бюджету у особливо великих розмірах. 
У цей же час джерела повідомляють, що керівнику Мукачівської лікарні імені Святого Мартина Євгену Мешку повідомлено про підозру у вчиненні злочину.
Цю інформацію оприлюднив на своєму ТГ - каналі журналіст Віталій Глагола.
З власних джерел нам стало відомо, що кілька місяців тому директор КНП “Лікарня Святого Мартина” Мукачівської міської ради Закарпатської області Євген Мешко звільнив економіста, юриста, головного бухгалтера, головну медсестру та ще кілька працівників даного медзакладу.
На посаді економіста працював Соломенцев Євгеній Ярославович, який до цього тривалий час займав посаду заступника з економічних питань директора КНП "Закарпатського протипухлинного центру" ЗОР Русина Андрія Васильовича.
Нагадаємо також вам, що Соломенцев Є.Я. виконував обов'язки директора КНП"ЗПЦ" ЗОР, коли Русин А.В. був відсутній на робочому місці, що було частою практикою, проводив "сумнівні" закупівлі, максимально намагаючись обходити тендери у Prozorro та звільняв висококваліфікованих лікарів.
За приблизно 3 роки роботи у Закарпатському обласному онкодиспансері та більше 1 року роботи в Мукачівської лікарні імені Святого Мартина Євгеній Соломенцев у віці 32 роки має 2 немаленькі будиночки, купив і змінив 2 недешеві машини, а також відкрив власну туристичну фірму.
Виникають цікаві питання: Що не поділив економіст Соломенцев Є.Я. з директором КНП "ЗПЦ" ЗОР чи скільки заробив грошей, обійшовши стороною Русина А.В., і чого залишив таку "вигідну посаду"? Хто винуватий у махінаціях під час проведення держзакупівель в Мукачівській лікарні імені Святого Мартина - економіст "з досвідом" Соломенцев Є.Я. чи директор Мешко Є.В.?

рейтинг: 
  • Подобається
  • 3
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.