Навчання на магістратурі ЗакДУ, - відгук студентки

Мене звати Лілія Чейпеш, навчаюся на 5 курсі факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права ЗакДУ і здобуваю освітньо-кваліфікаційний рівень «магістра».

 

Впродовж навчання у вузі переді мною відкривалися нові, невідомі раніше, шляхи виконання індивідуальних та самостійних робіт, відвідування гуртків різної тематики, можливість виступів на міжнародних та всеукраїнських конференціях і конкурсах, публікації власних наукових здобутків у сфері економіки тощо. І, звичайно, важливе місце займає підготовка і написання курсових, дипломних та магістерських робіт.

 

Система вищої освіти України передбачає, що основною передумовою здобуття ОКР «магістр» є написання магістерської роботи, над якою я зараз працюю. Перш за все, необхідно визначитися з темою і напрямком, у якому необхідно працювати. Я обрала тему «Транснаціональні корпорації в економічному просторі України», так як вони є основною рушійною силою світового господарства, і зокрема мене зацікавила діяльність цих мегагігантів на території України. При написанні роботи, в першу чергу, я звернулася до кафедри міжнародного бізнесу та світової політики, де мені люб'язно надали необхідну інформацію з теми, яка з року в рік накопичується та оновлюється. В цілому, на кафедрі можна отримати всю інформацію, яка є у їхній базі даних – від основних аспектів бізнесу до міжнародної економіки в цілому. Не залишаються осторонь і декан факультету – Бевзюк Євген Володимирович та завідувач кафедри – Федурця Василь Петрович, які завжди готові піти назустріч студентам у їхніх наукових пошуках, дати власні рекомендації щодо питань, які цікавлять, та висловити свою точку зору.

 

Загалом, процес навчання у нашому вузі мені подобається, оскільки тут завжди готові допомогти у будь-якому питанні, і відкриваються двері у світле та краще майбутнє – майбутнє фахівця з питань міжнародного бізнесу!

Джерело:ЗакДУ

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.