На Закарпатті завтра прогнозують заморозки

Упродовж 8-9 жовтня, внаслідок надходження на територію Закарпатської області холодної повітряної маси з півночі Європи, очікується ускладнення погодних умов. 
Вранці та вдень 8 жовтня на більшій частині території передбачається посилення північного вітру до 15-20 м/с, на високогір'ї 25-30 м/с. Вночі та вранці 9 жовтня на більшій частині території у повітрі та на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, в горах подекуди туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вдень 9 жовтня в горах подекуди опади у вигляді мокрого снігу, на високогір'ї снігу. Протягом 8-9 жовтня різке зниження мінімальних температур повітря на 10-12°: вночі 8 жовтня - 9-14°, в горах місцями 5-7° тепла; вночі 9 жовтня - 0-5° морозу, на низовині місцями 0-2° тепла. 
Ускладнення погодних умов 8-9 жовтня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та будівельної і туристично-рекреаційної галузі.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.