Ужгородці обурені неадекватною поведінкою іноземців та неповагою до загиблих Героїв (ВІДЕО)

На даний час ще з 24 лютого 2022 року в Україні воєнний стан, багато наших хлопців захищають нашу Батьківщину від російської навали. Вони віддають найцінніше, що в них є - своє життя за те, щоб ми з вами мали можливість спокійно спати у власних оселях, працювати, наші діти мали змогу відвідувати дитячі садочки, школи та університети. Ми повинні бути вдячними їм за мирне небо над нашими головами, за можливість випити чашку кави зранку у себе вдома, що завдяки нашим захисникам ми тут, на Закарпатті, не відчуваємо всіх реалій цієї жорстокої війни. Дякуючи нашим воїнам, Закарпаття також стало домівкою для багатьох людей з інших територій нашої країни, які на даний момент окуповані або там проходять активні бойові дії, а також для студентів-іноземців, які здобувають вищу освіту в університетах Закарпаття. Кожного дня в соцмережах, на різних сайтах ЗМІ ми читаємо сумні новини про загибель наших Героїв. Майже кожного дня якесь місто, селище, село на Закарпатті зустрічає живим коридором на колінах загиблого воїна та рідні, близькі і побратими проводжають в останню дорогу чийогось сина, брата, чоловіка, батька, друга, побратима.
Ми повинні завжди пам'ятати ціну нашої безпеки і спокою, а це життя наших хлопців і скалічені долі багатьох людей.
Але кілька днів тому в соцмережі Фейсбук з'явилось відео, де "недолюди" дозволяють собі в центрі Ужгорода на площі Петефі розпивати спиртні напої, спілкуватись матом, шуміти до 5 години ранку. В дописі до відео також зазначено, що ці "мужлани" дозволили собі справити фізіологічну потребу ("відлити") на інсталяції з портретами загиблих Героїв. Автор допису зазначила: "Люди, якщо вам нічого не паде на голову, то майте совість, повагу до інших, які захищають ваші дупи ціною свого життя!" Місцеві мешканці викликали патрульну поліцію, але ті тільки провели з ними профілактичну бесіду і поїхали.
Також на відео видно, що п'янку влаштували іноземці, скоріш за все студенти з Азії та Африки, які все частіше почали обирати університети Закарпаття для здобуття вищої освіти через відносно спокійну ситуацію в регіоні. Часто буває так, що ці студенти забувають, що вони у нас в гостях і повинні поважати нашу культуру, наші традиції, дотримуватись законів України, а вони починають показувати тут своє істинне нутро і проявляти свою неповагу до місцевих жителів і до полеглих Героїв. Ми вважаємо, що вони мають відповісти згідно Законів України, а в іншому випадку - депортація додому.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 9
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.