На Закарпатті відпочивав і куштував місцеві страви відомий італійський кухар Марко Черветті (ВІДЕО)

Бренд-шеф вперше приїхав у Карпати і завітав у село Кваси на Рахівщині.
Під час туру Марко відвідав пивоварню «Ципа», подивився, як готують комбучу з чайного гриба та майже став бокарашем.
На відео показано як Марко Черветті знайомиться з гастрономічною частиною Квасів: ресторацією «Бокораш», крамницею солодощів «Гуцулато», варить пиво, а ще смакує морозиво з овечого молока та витримані в діжках настоянки з локальних карпатських ягід.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.