Закарпаття сколихнула страшна звістка: на Запорізькому напрямку загинули два молоді Герої із Чинадієва

Сьогодні, до Чинадіївської селищної територіальної громади надійшла чергова сумна звістка про загибель військовослужбовця, сержанта Діус Івана Миколайовича.
Діус Іван Миколайович народився 1981 року народження та проживав в селі Вільховиця, але нажаль 25 жовтня 2023 року обірвалося молоде життя військовослужбовця біля населеного пункту Роботине Запорізької області.
Наш Герой мужньо стояв на захисті Батьківщини та був вірний військовій присязі до останнього подиху.
Чинадіївська селищна територіальна громада приносить щирі співчуття рідним та близьким Героя, який до останнього подиху боровся за суверенітет, цілісність та незалежність України та мужньо стояв на захисті нашої Батьківщини.
Хай Господь Бог допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати.

Під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Копані Запорізької області 13 жовтня трагічно загинув у бою за нашу Батьківщину наш земляк, мешканець Чинадіївської селищної територіальної громади, солдат Мигович Дмитро Анатолійович, 04.08.1987 року народження.
Немає слів, щоб передати біль, розпач через непоправну втрату. Схиляємо голови та низько вклоняємось рідним Героя. 
В п’ятницю, 3 листопада, відбудеться прощання з Героєм. Просимо всіх мешканців громади гідно зустріти його «живим коридором» з лампадками та квітами і віддати останню шану! (траурний кортеж з Героєм прибуде в сел.Чинадійово зі сторони сел.Кольчино орієнтовно об 11:00 к.ч.).
Прощання з нашим захисником розпочнеться о 12.00 год. 

Пам’ять про Героїв житиме завжди у наших серцях!
Щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.