В Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: є загиблий і постраждалі (ФОТО)

Мікроавтобус на українській реєстрації потрапив у ДТП в районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей травмувалися.
Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця поліції міста Томашув Любельський Малгожата Павловська.
“Мікроавтобусом їхали дев'ять осіб, усі громадяни України. Одна особа загинула, усіх інших перевезено до лікарні”, - повідомила Павловська.
Аварія сталася o 06:27 (за київським часом) в населеному пункті Белжець на автодорозі №17. Мікроавтобус, який їхав у напрямку кордону, вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі у черзі до польсько-українського кордону у пункті пропуску “Гребенне-Рава Руська”.
Дорога у місці аварії зараз заблокована. Поліція визначила в цьому районі об’їзні шляхи для легковиків через села Шаленик і Затилля-Осада. Натомість для вантажівок, які прямують до пункту пропуску “Гребенне - Рава Руська”, об’їзд визначено з боку Підкарпатського воєводства через населений пункт Сєдліска.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.