На фронті загинув військовий з Хустщини Василь Цьока


Герой Василь Цьока. На війні загинув молодий боєць із Хустщини. Мала батьківщина Василя – село Крайниково… у скорботі… Сумна звістка, наче грім серед ясного неба, сколихнула всіх, хто знав і любив Героя.
Трагічну новину повідомив Крайниківський старостинський округ.
Молодий, енергійний, життєрадісний. Саме таким запам’ятали Василя рідні, знайомі, друзі, побратими. Йому не було ще й 28. Народився 28 червня, прямо на День Конституції України, тож і не дивно, що завжди був патріотом, любив свій край, свою державу…
“Ворог безжально відібрав життя у нашого земляка, – написали про Героя у Крайниківському старостинському окрузі. – Цьока Василь Васильович народився 28 червня 1996 року в селі Крайниково Хустського району Закарпатської області.
Після закінчення школи пішов служити до лав української армії. Згодом підписав контракт зі Збройними Силами України. Пішов воювати на схід, де війна почалася ще у 2014 році. Отримав статус учасника АТО.
У 2022 році Василь повернувся із-за кордону, аби стати на захист рідної держави. Таке рішення здатен був прийняти далеко не кожен.
Василь Цьока вступив до лав ТРО. Звідти його направили на передову, де він протягом 2 років виконував бойові завдання.
Загинув Героєм 19 березня 2024 року.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.