В Ужгороді погодили Програму фінансування стоматологічної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей

Також сьогодні члени виконкому погодили Програму фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення Ужгорода на 2024-2025 роки з внесенням на розгляд сесії міської ради.
Програма розрахована на мешканців міста, а саме: учасників бойових дій, осіб із інвалідністю внаслідок війни, які брали (беруть) безпосередню участь в обороні та захисті України у зв’язку з військовою агресією рф проти України, членів сімей загиблих (полонених, зниклих безвісти) військовослужбовців до безоплатної терапевтичної, хірургічної та ортопедичної стоматологічної допомоги.
Станом на сьогодні в Ужгородській територіальній громаді близько 178 учасників бойових дій, які брали участь у російсько-українській війні, 267 членів сімей загиблих, 92 члени сімей зниклих безвісти та 5 членів сім’ї полонених захисників та захисниць України.
Програма дасть можливість забезпечити жителів безоплатною терапевтичною та хірургічною стоматологічною допомогою, а також учасників бойових дій зубопротезуванням (за винятком протезування із дороговартісних матеріалів).
Стоматологічну допомогу зможуть надавати у закладах охорони здоров’я міста, незалежно від форм власності, які уклали договір із управлінням охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.