На Закарпатті Зарічанська громада попрощалась з полеглим Героєм Іваном Борисом

Зарічанська громада сьогодні, 22 квітня, провела в останню дорогу полеглого на війні захисника 22-річного Івана Бориса.
Відомо, що після смерті батьків Іван взяв опіку над молодшими братами та сестрою, мобілізації також не підлягав, але Герой 1 березня 2022 року добровільно пішов в ТЦК та СП і став на захист України.
Іван Борис 29 серпня 2022 року Іван перестав виходити на зв'язок, з того часу вважався зниклим безвісти. Після проведених експертиз виявилось, що захисник загинув 29 серпня 2022 року під час наступальних дій поблизу населених пунктів Нововознесенськ та Миролюбівка Херсонської області.Іван Борис був похований як невідомий солдат на кладовищі у м. Дніпрі. Лише через рік і сім місяців тіло захисника вдалося доправити в рідне село.
Живим коридором, з національними прапорами та квітами зустріли мешканці Зарічанської та сусідніх громад нашого воїна. Траурний кортеж рушив з Іршави до рідної домівки загиблого, де відбулася прощальна церемонія.
Чин похорону Івана Бориса відбувся в греко-католицькому храмі села Заріччя. Прощалися із своїм Героєм односельці навколішки, а його останню дорогу встелили квітами. Поховали захисника на сільському кладовищі.
Наша редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.
Вічна пам'ять та слава Герою, який віддав життя за кожного з нас і нашу Батьківщину!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар