На Закарпатті віряни ПЦУ "відбили" храм від московського патріархату


Вчора, 25 квітня 2024 року, в селі Присліп Хустського району Закарпатської області відбулася подія, яка має надати сил всім вірян для подальшої боротьби з російською православною церквою, яка незаконно існує на території краю після сталінської окупації регіону в 1944 року аж до наших днів.

Священнослужитель Мукачівсько - Карпатської єпархії ПЦУ Василь Мандзюк разом з вірянами "відбив" храм в московського попа Хустської єпархії , який згідно законодавства та моралі належить до ПЦУ.

Як повідомляють в ПЦУ, боротьба з мп за храм Вознесіння Господнього в селі Присліп тривала 5 років, і нарешті на третій рік повномасштабної війни України з росією, після геноциду українців в Бучі, Гостомелі, Маріуполі, Бахмуті та Лисичанську, терористичних ракетних атак армією рф Києва, Дніпра, Одеси, Львова та інших великих та малих міст нашої держави, храм перейшов у до вірян ПЦУ.

Маємо надію, що це тільки початок, і закарпатці масово повстануть проти духовної окупації сталінсько-путінської церкви та приєднаються до єдиної української церкви - ПЦУ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар