Петиція щодо надання офіцеру 128-ї бригади Петру Ганичу звання Героя України (посмертно)

На сайті офісу Президента України Володимира Зеленського опубліковано петицію щодо присвоєння молодшому лейтенанту 128-ї бригади ЗСУ Петру Ганичу з села Кам'яниця, що на Ужгородщині, звання Героя України (посмертно).

Про присвоєння звання Героя України (посмертно) мужньому та відважному захисникові України, військовослужбовцю 128-ї бригади, молодшому лейтенанту, командиру стрілецького взводу стрілецької роти стрілецької частини А1556 – Ганичу Петру Петровичу із с. Кам’яниця Ужгородського району/
 
Петицію оприлюднила 7 травня 2024 року Ломова Світлана Олексіївна.

" - Він був справжнім патріотом, хоробрим, мужнім і вірним воїном для неньки України! Його боротьба за волю Батьківщини почалася ще в 2014 році, коли у складі десантно-штурмових військ брав участь в обороні Донецького аеропорту. Із повномасштабним вторгненням без вагань став на захист України. Але життя командира стрілецького взводу 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади обірвалось під час обстрілу з АГС-17 при виконанні бойового завдання у районі н.п. Новоандріївка Запорізької області. Йому назавжди залишилось 33……" - йдеться в петиції.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар