В Ужгороді на Пагорбі Слави вшанували загиблих воїнів у Другій світовій війні

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.
Разом з європейською спільнотою сьогодні вшановуємо кожного, хто тоді захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали. З великим сумом також згадуємо всіх жертв тієї війни.
Пам‘ять усіх, хто став на захист своїх держав, хто своєю силою та мужністю здобув перемогу над нацизмом, пам’ять Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу і незалежність України від російських агресорів, вшанували сьогодні і в Ужгороді. 
Керівники краю та міста, дипломати, представники правоохоронних органів та силових структур, ДСНС, військові, громадськість поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам на Сході і до могил загиблих українських Героїв на Пагорбі Слави.
Третій рік вшановуємо завершення Другої світової війни в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. Уже онуки боронять рідну землю – так, як боронили її діди та прадіди. Проте ми знаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.
Україна має перемогти, свобода і справедливість мають перемогти, і лише так можна зупинити росію, у пам’ять про тих, хто віддав життя за мир у Другій світовій війні, і в пам’ять про тих, хто загинув, захищаючи Україну та демократичні цінності майбутнього.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар