В Ужгороді відбудеться благодійний захід " Krayna Uzhhorod Marathon" на підтримку ЗСУ

В Ужгороді відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ – у неділю, 12 травня, всіх охочих чекають на Krayna Uzhhorod Marathon.
Головна мета марафону – залучення коштів на підтримку військових. 
Деталі благодійного заходу обговорили сьогодні на зустрічі заступник міського голови Євген Плавайко, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук та засновник бренду Krayna, власник Yabryk Manegement Group Василь Ябрик, представники Uzhhorod Running Club Богдан Попадич та Уляна Кононенко.
Як зазначалося, вперше в Ужгороді відбудеться повний марафон – на 42,195 км. Крім того, охочі можуть спробувати свої сили на півмарафоні 21,1 км, забіг «Десятка», естафета 4 по 5,25 км та благодійний забіг на 1 км. Наразі зареєструвалися близько 700 учасників із різних куточків України, а також з-за кордону – Угорщини, Великобританії та Фінляндії.
Маршрут марафону складатиметься із 4 кіл у центральній частині міста, для цього частково перекриють рух для авто (схему перекриття руху додаємо). Учасники матимуть доступ до пітстопів та пунктів регідратації на дистанції.
На кожного учасника заходу чекають стартові та фінішні пакети, після завершення всі отримають подарунки від партнерів забігу.
Реєстрація вже завершена, однак у день марафону можна буде зареєструватися на благодійний забіг 1 км.
Організатори заходу:  ГО «Крайна Ужгород Марафон», Uzhhorod Running Club - Ужгородський Біговий КлубУправління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар