Викладач ЗакДУ збирала матеріали для власної дисертації в Оксфорді

Викладанню іноземної мови на факультеті міжнародного бізнесу та міжнародного права Закарпатського державного університету відводиться ключова роль, оскільки випускники цього факультету, окрім диплому зі своєї спеціальності, мають змогу отримати також диплом референта-перекладача. Викладання найбільш поширеної іноземної мови – англійської – забезпечується фахівцями найвищого рівня.

 

Факультет пишається тим, що аспірантка кафедри ділової іноземної мови та перекладу Ваврінчік Регіна Яношівна, яка викладає нашим студентам курс англійської мови за професійним спрямуванням, перед початком навчального року з метою здійснення наукової роботи один місяць провела у Великій Британії.

Перебування Регіни Яношівни було зумовлено необхідністю відвідання Оксфордського Університету для збору теоретичного та емпіричного матеріалу до дисертації, над якою вона працює, отримання наукових консультацій від фахівців факультету лінгвістики, філології та фонетики (The Faculty of Linguistics, Philology and Phonetics) та робота з автентичною літературою при бібліотеках Університету (The Bodleian Library, The Taylorean Library).

«Місяць перебування у Оксфорді, відвідання коледжів та бібліотек, консультації членів факультету лінгвістики та просто спілкування з носіями мови як на наукову, так і на побутову тематику – все це справило на мене надзвичайний вплив», - ділиться враженнями Регіна Яношівна. - Такий досвід є безцінним для фахівця, який одночасно навчає цій мові інших, а також досліджує її».


джерело:ЗакДУ



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.