В ЗакДУ відбулося відкрите заняття «Крок за кроком до пізнання Німеччини»

Уже стало доброю традицією регулярно проводити відкриті заняття викладачами кафедри ділової іноземної мови та перекладу в Закарпатському державному університеті, очолюваної доктором філологічних наук, проф. Полюжином М.М., під час яких старші колеги діляться своїм багатим досвідом із молодшими, а ті, своєю чергою, прагнуть продемонструвати вміння ефективно працювати з мультимедійною технікою, енергійно втілювати у практику сучасні досягнення науково-методичні думки.

 

Не було винятком і проведення відкритого практичного заняття з німецької мови на тему «Крок за кроком до пізнання Німеччини», що відбулося 18 жовтня, на якому асистент Янкович Рента Яношівна показала чудові зразки педагогічної майстерності в роботі зі студентами, своє вміння створити таку сприятливу робочу атмосферу, в якій студенти успішно набувають умінь і навичок спілкування німецькою мовою в різних життєвих ситуаціях. Демонстрація на екрані чудових краєвидів Німеччини, її міст, сіл, а також традицій німецького народу не тільки збагатили знання студентів першого і другого курсів, що навчаються на факультетах міжнародного бізнесу й міжнародних відносин, а й дало змогу виконати низку методичного обґрунтованих вправ із широким залученням мультимедійної техніки.

В усіх видах роботи студенти брали активну участь, показали ґрунтовні знання, а основне – бажання й надалі успішно працювати над вивченням цієї важливої і потрібної дисципліни для майбутніх фахівців із міжнародного бізнесу, права і відносин, які так потрібні для налагодження тісних контактів України з країнами Європейського Союзу. Під час обговорення відкритого заняття кафедра ділової іноземної мови та перекладу дала йому високу оцінку і рекомендувала поширити набутий досвід молодої колеги Р.Я Янкович для наслідування не тільки викладачами іноземних мов, а й представниками інших кафедр університету. Педагоги бажають своєму талановитому колезі ще більших успіхів у викладацькій роботі!

Колектив кафедри

ділової іноземної мови та перекладу

 

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.