Студенти УжНУ відсвяткували День міжнародника (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24 жовтня в ПАДІЮНі Інститут економіки та міжнародних відносин УжНУ обирав свою «Міс 2012». Вибір був нелегким, адже учасниць, чарівних дівчат-першокурсниць, було семеро. Серед спеціально запрошених гостей були присутні: доктор технічних наук, професор, в.о. ректора УжНУ Федір Ващук; директор Інституту економіки та міжнародних відносин Микола Палінчак; завідувач кафедри європейської інтеграції та економіки Віктор Шинкар; заступник голови Профкому УжНУ Вадим Шахно; проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Василь Лемак; голова Закарпатського обласного виконавчого комітету партії «УДАР Віталія Кличка» Віктор Погар та власник кафе «Правда» Мирослав Семен.

Першим до слова був запрошений Микола Палінчак: «Вже стало доброю традицією проводити це свято в осінні дні. Вважаю, що подібні заходи згуртовують колектив, роблять відносини між студентами та викладачами теплими, і саме тут ми можемо побачити, що наші студенти є талановитими у різних сферах. Я переконаний, що всі ви добре відпочинете. Хотілося б також зауважити: не дивлячись на те, що свято проводиться вже багато років поспіль, до нас вперше завітав керівник університету!».

Своє звернення Федір Григорійович виголошував російською мовою, аргументувавши це тим, що знаходиться серед міжнародників: «Институт экономики и международных отношений Ужгородского национального университета включает в себя разные специальности, такие как международное право, международный бизнес, экономику и страноведение. Я желаю вашему институту открывать все больше и больше новых специальностей! А студенческому декану хочу подарить ноутбук, так как это стало уже традицией, начиная с филологического факультета. От всей души поздравляю участниц конкурса и уверен, что победят только красивые и достойные девушки. Желаю вам успехов!».

Красиві та достойні марно часу не гаяли і відкрили конкурс першим своїм виходом в одязі ділового стилю. Під час інших виходів учасниці перетворювалися в циганок та демонстрували свої музичні уподобання, а заключне дефіле було присвячене вечірній тематиці.

Поки публіка перебувала в очікуванні кожного наступного виходу «місок», її розважали команди КВН «От фонаря» та «Сборная причуд Фрейда». Зокрема, родзинкою перших стала мініатюра з Миколою Палінчаком. Крім того, демонстрували свої танці студія сучасного танцю «Бліц» та корпорація танцю «Друзі». Слова декана про талановитих студентів довели власним прикладом танцівниця та молоді виконавці. Власне бачення гумору показали у мініатюрах студенти І та ІІІ курсів.

За рішенням журі ІІ віце-міс стала Анастасія Чейпеш, а Наталія Маляр здобула титул І віце-міс. Обом дівчатам було вручено сертифікати від кафе «Шкатулка місіс Грінвіч». Полонила уважне око фотографа Наталія Грім, за що і отримала звання «Міс фото», а найбільшу глядацьку прихильність здобула Вікторія Югас. Переможницею ж цьогорічного конкурсу стала Андріана Легеза, котра отримала в подарунок сертифікат від ресторану «Lychee», путівку від туристичної фірми «Магеллан», а також поліс від страхової компанії «Глобус».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Еліна Андрусь, Марія Чаварга, студентки відділення журналістики

Фото Галини Михайлової

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.