На Ужгородщині перебувала делегація з Польщі

18-19 жовтня ц.р. на Ужгородщині перебувала делегація з Ярославського повіту Польщі. Цей дружній візит здійснено на запрошення Михайла Фединця, голови Ужгородської районної ради. Делегація у складі Лешека Шцібіло, Єржі Батіцкі, Йожефа Школи, відповідно голови ради, старости та віце-старости Ярославського повіту ознайомилась з структурою та організацією роботи органів місцевого самоврядування, економічними показниками та соціальними досягненнями Ужгородського району. На зустрічі з членами зарубіжної делегації, яка відбулась в районній раді побували депутати Ужгородської районної ради Тарас Триндяк, Анатолій Тимченко, Василь Ковач, Вячеслав Дворський, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Химинець, керівники відділів районної ради.

 

Цікавою була зустріч польських колег з депутатами та працівниками Кам”яницької сільської ради. Гості побували в Ужгородському держлісгоспі, в санаторному комплексі „Деренівська купель”. Особливо їм сподобались історичні пам”ятки Закарпаття – Невицький замок та Ужгородський музей народної архітектури і побуту під відкритим небом.

 

У відповідь польські друзі запросили відвідати Ярославський повіт з метою підписання двосторонньої угоди між Ужгородським районом і Ярославським повітом та, відповідно, між трьома сільськими радами.


Джерело:Прес-служба Ужгородської районної ради

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.