Відомий український телеведучий Костянтин Грубич досліджував закарпатський леквар у Мукачеві (ВІДЕО)


Минулого тижня у замку Паланок варили «Леквар Перемоги 2.0».
Сливове варення готували цілу ніч, аби леквар був потрібної консистенції. Зі сто кілограмів слив зварили 50 літрів лекварю. Баночку продавали за символічною ціною 500 гривень. Всі кошти спрямують на закупівлю дронів для захисників з Мукачівської громади. 
Тонкощі приготування традиційного закарпатського смаколика зі слив дивіться у сюжеті Костянтина Грубича: 




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.