Ужгородський адвокат Олександр Пересоляк заявив, що його понад 5 днів утримують в ТЦК

"Понад 5 днів в полоні тцк" - так написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук ужгородський адвокат Олександр Пересоляк який захищає  права військовослужбовців та військовозобовʼязаних.
Відео, яке опублікував адвокат ви можете переглянути на нашому тг-каналі https://t.me/anons_zakarpattya/6698
"Якщо це відео вийшло це означає, що станом  на зараз мене не відпустило і продовжує утримувати ТЦК.
Хочу нагадати що в середу мене затримали працівники поліції (попередньо слідкувавши за мною декілька годин) та доставили в тцк, яке проігнорувало право на відстрочку та реальний стан здоровʼя і мобілізувало мене.
Ви будете здивовані, але претензій до працівників поліції і тцк я не маю. Там дійсно працює багато достойних людей і учасників бойових дій.  Вони просто виконали наказ, який  їм дало обласне ТЦК - мобілізувати адвоката Олександа Пересоляка любою ціною.
Чому це зробили - причина одна. Наше обʼєднання захищає  права військовослужбовців та військовозобовʼязаних. А останнє викликало неабияке несприйняття обласних керманичів тцк.
Ну і як сприймаю утримання 6 діб, мобілізацію, та поїздки  по частинам. Я вам скажу відверто бачу в цьому +тепер я зможу ще більш ефективно захищати права військовозобовʼязаних в процесі мобілізації. 
Буду вдячний за розголос репости цього відео" - повідомив Олександр Пересоляк.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар