Колишній регіонал з Великого Березного знищує село Забрідь (ВІДЕО)


Після входження села Забрідь до Великоберезнянської громади життя в селі мало налагодитися , але як часто це буває - сталося все навпаки! Великоберезнянську громаду очолює колишній член "Партії Регіонів" януковича та "ОПЗЖ" медведчука Богдан Кирлик, який за останні роки вдало перефарбувався і став патріотом у вишиванці. Зараз в селі Забрідь є велика проблема щодо усилення  дамби річки Уж після паводку та ремонту доріг в межах села.

Але з невідомих причин "медвечукіст" Богдан Кирлик вирішив робити ремонтні роботи дороги в селі на окраїнах населеного пункту, які не перебувають в аварійному стані і де майже ніхто не проживає, а дорогу в центрі села ремонтувати не вважає за потрібне.

 Як повідомили нашому виданню місцеві мешканці, після весняного паводку вони ціле літо звертались до Богдана Кирлика з проханням усунути наслідки негоди, але він ігнорує місцевих мешканців і не звертає на них уваги. Також мешканці села переживають, що потічок, який не має ніяких укріплень і змив недавно дорогу, скоро змиє хату одного з жителів села. Вони не можуть зрозуміти чому не можна зробити ремонт дороги там, де це дійсно потрібно, а голова громади робить незрозуміло що і де та не реагує на їхні прохання і звернення.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар