Ранкова недільна кава від нашої славетної 128-ї Закарпатської бригади (ФОТО)

Кава – без сумніву, найпопулярніший напій у 128 ОГШБр. Її готують дуже по-різному – буває, просто висипають в окріп кавову суміш «Три в одному», іноді нашвидкуруч готують розчинну каву й додають згущеного молока або запарюють у сталевій чашці столову ложку меленої кави й чекають, поки вона осяде… Якщо дозволяють умови, бійці готують різні кавові напої в кавомашині. Однак для мешканців західних областей України один із найпопулярніших способів приготування – джезва (турка) або гейзерна кавоварка. До речі, замість цукру в готову каву часто додають мед. Ранкова кава гарно бадьорить і зігріває бійців зсередини в ці прохолодні осінні дні. А ще нагадує про домівку… 
Смачної недільної кави від 128 ОГШБр!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.