На стоматологічному факультеті УжНУ відбувся професійний-майстер клас

3 листопада на базі стоматологічного факультету УжНУ відбувся семінар «Композитні матеріали та профілактична продукція компанії «VOCO» (Німеччина)». В семінарі взяли участь 45 стоматологів: викладачі стоматологічного факультету УжНУ, лікарі-стоматологи, лікарі-інтерни та магістри.

Лектором була кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячої стоматології Клітинська О.В., а також представник компанії «VOCO» (Німеччина) Литвиненко М.М.

Слухачам було представлено дві частини семінару: перша – це профілактична продукція «VOCO», друга – композитні матеріали «VOCO». Представник компанії навів історичні дані про компанію, її працівників та розвиток продукції. Цікаво було дізнатись, що могутня на сьогодні компанія розпочинала свій розвиток з приміщення невеличкої аптеки, а вже починаючи з 1981 року «VOCO» забезпечує стоматологів всього світу високоякісними стоматологічними матеріалами. Зі своїми новинками компанія неодноразово займала позицію лідера в стоматологічному світі. Приємно здивував величезний арсенал продукції, із яким присутні мали змогу ознайомитися на практиці.


Джерело:УжНУ

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.