Студентів ЗакДУ активно залучають до наукової роботи

24 та 30 жовтня 2012 року відбулися зустрічі студентів перших курсів Закарпатського державного університету з членами Наукового товариства студентів та аспірантів (НТСА) ЗакДУ, під час яких першокурсників ознайомлено з основними завданнями, напрямами роботи товариства та проведено мультимедійну презентацію «Студенти Закарпатського державного університету - активні учасники науково-дослідної роботи».

 

У ході зустрічей першокурсники отримали інформаційні буклети щодо проведення міжнародних, всеукраїнських конкурсів, олімпіад у 2012/2013 н.р. та можливості участі в них.

Проректор з науково-методичної роботи, проф. М.М. Полюжин відповів на запитання студентів та зазначив, що участь у науково-дослідній роботі - це унікальна можливість для виявлення своїх здібностей. Викладачі ПГК ЗакДУ та університету залучають студентів до наукової роботи ще з перших курсів, що дає змогу поступово переходити від простих форм науково-дослідної роботи до більш складних. Цей процес допомагає студенту гармонійно розвиватися та вдосконалювати свої вміння й навички.

З метою підтримки наукової діяльності студентів і аспірантів в університеті створено систему не тільки морального, а й матеріального заохочення студентів, яка включає в себе стипендії ректора, преміювання переможців міжнародних, всеукраїнських конкурсів, олімпіад. Університет фінансує відрядження студентів для участі в олімпіадах, конкурсах, конференціях та опублікування статей у фахових виданнях.


Джерело:ЗакДУ

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.