У ЗакДУ дебатували на тему Болонського процесу

7 листопада 2012 року «дебатні бої» у ЗакДУ продовжили студенти факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права. Гостра дискусія точилася навколо теми прийнятності Болонського процесу для розвитку вищої освіти України.

 

Потрібно відзначити ерудованість та підготовку команд до захисту своєї позиції, що неабияким чином схвилювало присутніх у залі спостерігачів за дебатами, які з цікавістю стежили за аргументами сторін та їх вмінням як ставити влучне запитання, так і відповідати на питання своїх опонентів і суддів. Серед останніх були присутніми декан факультету МБ та МП Бевзюк Є.В., завідувач кафедри міжнародного бізнесу та міжнародного права Федурця В.П., ст.викл. Курей О.А. та асист.Кундрик В.А.

Учасники команд успішно впоралися зі своїм завданням і були майже однаково переконливими, хоча часом їм і не вистачало аргументів. Після напружених роздумів судді зробили непростий вибір на користь команди прихильників збереження традиційної системи вищої освіти України та обрали двох представників факультету для участі в наступному турі дебатів – студентку 5-го курсу Кирчович Лілію та студента 3-го кусу Матвійчука Андрія, які виявилися найбільш красномовними учасниками дебатів.

Залишається побажати нашим студентам витримки у відстоюванні власної позиції та перемоги на наступному етапі!


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.