Розмір пеніса має значення

Вчені з Університету Західної Шотландії довели, що побоювання чоловіків з пенісами невеликої величини стати неспроможними обґрунтовані, незважаючи на неодноразові спростування цього факту в науковій літературі.

 

Згідно з результатами нового дослідження, опублікованого в Journal of Sexual Medicine, всупереч твердженням, що розмір статевого члена не має значення для сексуального задоволення жінки, факти свідчать про протилежне. Між тим, як зазначається у статті, великі пеніси важливі для повноцінного сексуального життя тільки частини жінок і допомагають досягти тільки певного виду оргазму, пише британська газета The Daily Mail.

 

Група вчених, якою керував психолог Стюарт Броді, вивчила досвід інтимних контактів 323 жінок. Їм ставили питання про сексуальні переваги та особливості досягнення оргазму. Всі учасниці дослідження також повинні були визначити зв'язок якості сексуальних зносин з розміром пеніса партнера.

 

За даними опитування, жінки, які зазвичай відчувають вагінальний оргазм, частіше за інших заявляли, що легше досягають кульмінації з чоловіками, які мають значний статевий орган. При цьому за середню приймалася довжина в 14,9 см.

 

Доводячи гіпотезу, що розмір має значення, дослідники з'ясували, що жінки, які повідомили про найбільшу кількість вагінальних оргазмів за минулий місяць, мали зносини з власниками великих пенісів. На думку вчених, це пов'язано з тим, що більш довгий чоловічий орган має можливість одночасно стимулювати шийку матки і піхву по всій довжині. Таким чином, чоловіки цілком закономірно виявляють занепокоєння з приводу розміру статевого члена, але водночас вони повинні розуміти, що цей критерій важливий не для всіх жінок.

 

У статті наголошується, що, які б теорії висували вчені, представники сильної статі в будь-якому випадку будуть хвилюватися з приводу величини свого пеніса.

 

В одному з оприлюднених за останні роки рейтингів найгірших коханців "лідирують" німці, англійці та шведи. У трійці найкращих коханців за результатами інтернет-опитування 15-ти тисяч жінок по всьому світу опинилися іспанці, бразильці та італійці.

 

У числі лідерів за цим показником як і раніше африканці. Згідно з даними дослідження, найдовший статевий член - у жителів Демократичної республіки Конго (18,03 см). На другому місці опинилися еквадорці (17,8 см), на третьому - мешканці Гани (17,3 см).

 

Крім того, за даними замірів статевих органів чоловіків 113-ти країн світу, підсумки яких опублікувало у своєму вересневому номері видання Personality and Individual Differences, середня довжина пеніса українських чоловіків становить 13,97 см.


Джерело:ua.korrespondent.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.